dilluns, 8 d’octubre del 2007

EL REFERENDUM DE LA VERGONYA

Hola vil.latans d'Argentona.Aquest cap de setmana hem assistit a una parodia del que ha de ser la democracia participativa amb el Sr.Collet i els seus admiradors com a abanderats del desproposit.
Una consulta innecesaria ,mal planificada,explicada i executada.Sense cap garantia de legalitat (la secretaria de l'ajuntament ni tant sols en tenia constancia oficial abans del ple de divendres).
El resultat, un vergonyós procés on nomes varen anar a votar 339 persones d'una població de mes de deu mil habitants.Tot un exit de participacio sr Collet?.si contem els membres del govern i dels partits que li donen suport,mes els familiars dels mateixos ja sumen mes de 339 persones,es a dir que ni tant sols van aconsseguir portar a votar als seus.
I ara ja tenen el que volien, o no?.Proclamaran solemnement que el poble va triar i faran malbé un bosc al mig del poble en contra de les recomanacions dels arquitectes,per la gran dificultat de desnivells.I a quin preu?Quan facin numeros s'adonaran de la gran bestiesa que suposa aquest emplaçament.
El primer gran fracàs del Sr Collet i els seus,posa en evidencia la incapacitat manifesta de dirigir el poble.Ja tremolo de pensar quan abordin els temes verdaderament importants,com Can Doro o el pla urbanistic.
Que a tots ens agafin confesats.