dimarts, 30 d’octubre del 2007

ELS ARGENTONINS VOLEM LA SALA JA !!!

A l'Assamblea de Tots per Argentona del passat cap de setmana van anunciar amb tota solemnitat que no pensen tirar endavant la Sala de tots els Argentonins.El que em faltava per sentir.
Senyors del govern:Si han accedit al poder només per poder fastidiar als anteriors gestors vagin a prendre aire fresc i deixin als ciutadans tranquils.Ara resulta que no tenen diners per acabar la Sala ni tenen la mes mínima ideia d'on anar a buscar-los.Però,misteris de l'univers, si que tenen diners per fer un parking soterrat per que la gent pugui anar a veure els espectacles de la Sala.
Es que pretenen prendre als Argentonins per idiotes, o què?.O es que organitzaran viatges al nou parking per veura la Sala inacabada.(Això si, amb un parking que ti cagues).
I tot això només per poder dir que la Sala es una ruina ,que que malament ho va fer l'anterior govern.I mentrestant els Argentonins ens foterem sense poder estrenar un equipament d'aquest nivell.Ja està be de prendre el pel a la gent.
Acabin la Sala el mes aviat posible i si no saben com financiar-la es que no serveixen per a dirigir el nostre poble.
I per altra banda només sento que critican l'alt cost de la Sala i la desgràcia que això ha suposat per Argentona,però potser si miren a les seves files descobriran algun dels`preservadors del centre històric causants de l'alt cost que va suposar mantenir una façana que no tenia cap interés, ni estètic, ni cultural.
Si segueixen en aquesta linia quan estrenin la Sala ja estarà feta malbé i envellida i els argentonins que som qui la volem disfrutar ens haurem de fastigueixar uns quants anys més.
Treballin més i acabin la Sala malgrat no els hi agradi,que la gent d'Argentona volem més cultura i menys aparcaments pels foranis.