dissabte, 20 d’octubre del 2007

AVUI PARLAREM DE E.R.C.

Hola de nou argentonins.Avui voldria parlar del cas particular de ERC a Argentona i la seva postura davant els aconteixements al poble.
De primer dir que ja es varen presentar a les eleccions sota un fals pretexte.Recordo molt be que quan entrevistaven al Vador Mora i li preguntaven perquè no anaven a les llistes amb l'Entesa, ell contestava perquè tenien un nou projecte i volien diferenciar-se del govern de coalició.Doncs be això era una falsedat doncs el verdader motiu va ser la imposició per part de E.R.C. per tal de no perdre els vots de cara al consell comarcal.Res a veure amb nous projectes.Simple submisió a les ordres del partit.
La segona i mes trista es la posició que mantenen a favor de l'actual equip de govern,criticant en cada ocasió que sel's presenta a l'anterior equip,com si els fos una cosa aliena.Senyors de ERC ,es que vostès no formaven part d'aquell govern?
Sembla que parlin d'un altre partit quan tots sabem que ERC era l'anima de l'Entesa.Ja se que vostè no hi era ,però tingui una mica de dignitat i si creu que ho varen fer tant malament recrimini al seu partit que era qui governava.
No se si els de Tots per Argentona li han promès un càrrec en el futur pero la veritat es que ho sembla.
Tot plegat una llastima.