diumenge, 2 de desembre del 2007

QUINA VERGONYA DE PRESSUPOSTOS(2)

Com era previsible i coherent, tota la oposició ha impugnat els pressupostos 2008 per falsos, tramposos i mal fets.Quan dic tota la oposició no es que m'hagi equivocat perquè ERC i PP es varen abstenir l'un i no present l'altre,però com ja he dit en altres ocasions aquests dos partits no son oposició sino titelles al servei de tots per Argentona incapaços de fer cap proposta amb un mínim de decència democratica.
Posen com a excusa per no fer més inversions, que les arques municipals estaven buides i que així no es pot fer res.Una altre falsedat.Per començar,durant la campanya varen fer un munt de promeses saben que no les podrien complir doncs ja sabien aleshores de quants diners disposarien.I si no ho sabien pitjor encara doncs la seva feina era assabentar-se dels diners disponibles abans de prometre coses imposibles.
Diuen que no tenen capacitat d'endeutament i resulta que s'han endeutat fins a nivells mai vistos a Argentona.I encara no han esgotat tot el credit disponible.En que quedem doncs.
Fins i tot el senyor Rosa que havia estat molt critic amb l'anterior govern els ha dit que comparat amb ells ,els altres eren uns grans pressupostos.Quina vergonya.
Si no en saben més deixin el govern i no portin al poble a un colapse i descredit que costarà molt redreçar.Si tant estimen Argentona com diuen pleguin veles i tots i sortirem guanyant.

GRACIES PELS VOSTRES ANIMS

Voldria donar les gràcies a molts dels lectors del blog per els anims que he rebut en els últims dies.
Han intentat boicotejar el blog en diferents ocasions
S'han tirat el farol de que sabien qui era i que anirien a per mi i un munt de bajanades inmadures més.
Han volgut que no entresiu al blog amb la ridícula amenaça de que jo controlava les ips dels que entraven(a mes de ridiculs ignorants).
Però la convicció de que estava fent una bona feina i el recolzament de molts del que participeu del blog em fan seguir endavant amb mes força si cal.
I es per això que m'agradaria demanar-vos que fesiu arribar a tots el vostres coneguts l'adreça del blog perquè quants mes serem més força tindrem davant d'aquests pocasoltes que ens volen callar la veu.
Gracies a tothom pel suport rebut.
Un petó