dijous, 1 de maig del 2008

DONDE DIJE DIGO,DIGO DIEGO

A cada dia que passa la cosa va a pitjor.Uns pressupostos que no sel's creia ningú ara han de ser modificats per adaptar-los a la realitat segons el senyor Alcalde.Senyal que eren del tot irreals i il.lusoris i ara ho han de reconeixer.Ni un euro per la Sala,però tampoc per les promeses electorals de cobrir els patis de dues escoles o l'autobús que uneix les urbanitzacions amb el poble.Res de res de can Doro ni del parking a la plaça.Ni de la Velcro ni ,del mercat.tot el que han fet fins ara es aprofitar-se de la feina feta per l'anterior govern,però quan han tingut que començar projectes propis,res de res.On son els pisos que el Sr Collet prometia durant la campanya?.
L'ùnic que sel's acut es utilitzar els diners estalviats per pagar als sous desorbitats del càrrecs de confiança i l'augment de personal que han creat.
No tenen diners ,però no perquè es trobessim les arques buides com diuen,sinó perque son totaslment incapaços de generar nous ingressos pel poble,la qual cosa ens portarà a un colapse sense precedents.
Senyors de Tots per Argentona i CIU,deixin de juagar a aprenents de bruixots,reconeguin la seva ineptitud i pleguin si us plau.
Els agentonis els ho agrairem.