dijous, 1 de maig del 2008

DONDE DIJE DIGO,DIGO DIEGO

A cada dia que passa la cosa va a pitjor.Uns pressupostos que no sel's creia ningú ara han de ser modificats per adaptar-los a la realitat segons el senyor Alcalde.Senyal que eren del tot irreals i il.lusoris i ara ho han de reconeixer.Ni un euro per la Sala,però tampoc per les promeses electorals de cobrir els patis de dues escoles o l'autobús que uneix les urbanitzacions amb el poble.Res de res de can Doro ni del parking a la plaça.Ni de la Velcro ni ,del mercat.tot el que han fet fins ara es aprofitar-se de la feina feta per l'anterior govern,però quan han tingut que començar projectes propis,res de res.On son els pisos que el Sr Collet prometia durant la campanya?.
L'ùnic que sel's acut es utilitzar els diners estalviats per pagar als sous desorbitats del càrrecs de confiança i l'augment de personal que han creat.
No tenen diners ,però no perquè es trobessim les arques buides com diuen,sinó perque son totaslment incapaços de generar nous ingressos pel poble,la qual cosa ens portarà a un colapse sense precedents.
Senyors de Tots per Argentona i CIU,deixin de juagar a aprenents de bruixots,reconeguin la seva ineptitud i pleguin si us plau.
Els agentonis els ho agrairem.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

NOSALTRES JA VAM ADVERTIR QUE EREN UNS PRESSUPOSTOS MENTIDERS I TRAMPOSOS I EL TEMPS ENS HA DONAT LA RAO.mES AVIAT EL POC TEMP DONCS NO HAN AGUANTAT NI CINC MESOS
tOTS PER ARGENTONA I ACIU MARXEU JA O ENS ENFONSAREU ARGENTONA

Anònim ha dit...

L'actual equip de govern només sap dir que la culpa de que no sàpiguen tirar endavant cap projecte, la tenen els que ens governaven abans.
Menys excuses i més anar per feina.

Anònim ha dit...

I ARE ENS VOLEN APUJAR EL IBI
SI NO TENEN DINERS QUE ELS BUSQUIN COM FEIA L'ANTERIOR GOVERN I NO PRETENGUIN QUE ELS ARGENTONINS PAGUEM LA SEVA INCPACITAT

Anònim ha dit...

Vull fer una menció especial al Sr. Ferran (es a dir el Sr. Armengol), però com ell fa servir els noms propis penso que potser no m’entendria!. Crec que fora del Alcalde, es el mes “honest i lleial” : s’omple la boca, cada vegada que parla o escriu, dient que s’han de mantenir les formes, no s’ha de fer crispació, etc. Però sempre insulta i menteix sobre el anterior equip de govern amb un mal dissimulat fingiment de “bon rotllo”. Senyor Ferran dediquis a fer el que sap i deixi de fer de “Esperit Sant” que a Argentona ja ni ha un, vull dir una.

Anònim ha dit...

EL 1r CONTENCIÓS DE LA PLATAFORMA ESTIMAT PARCIALMENT

la jutgessaESTIMA PARCIALMENTE LA DEMANDA DE LA PLATAFORMA Y DECLARA LA NULIDAD DE LA MODIFICACIÓN A LOS SOLOS EFECTOS DE RETROTRAER LAS ACTUACIONES AL MOMENTO ANTERIOR A SU APROBACIÓN DEFINITIVA (OCTUBRE 2003) A FIN DE SOLICITAR EL INFORME PRECEPTIVO DE L'ACA, DADA LA AFECTACIÓN AL DOMINIO PÚBLICO HIDRÁULICO

Anònim ha dit...

La gent que demaneu que l'actual govern plegui, què proposeu?

1) Un altre govern amb el partit més votat però amb un altre soci

2) Un altre govern amb el partit més votat i prou, en minoria.

3) Un altre govern amb la mateixa coalició però amb noves cares

4) Un govern amb el partit més votat però de coalició més amplia

5) Eleccions anticipades (està prohibit)

6) Moció de censura

7) Govern de concentració

8)...

Anònim ha dit...

L'oposició actual sap que no pot arribar a l'ajuntament en unes eleccions justes.
El seu plantejament directament és arribar de qualsevol altra forma.