dijous, 3 de gener del 2008

UN 2008 PER DESENMASCARAR UNA FARSA

Bon any amics del blog.Després d'aquests dies de cel.lebracions i festivitats, tornem a la feina diaria i aquest blog no podia ser menys.
Tenim per davant un llarg any 2008 en el que entre tots hauriem de intentar esbrinar que hi ha al darrera del pacte de govern d'Argentona.Saber qui es que dirigeix el nostre estimat poble i com dic en l'enunciat desenmascarar les falsedats que estiguin cometent aquests aprenents de bruixots que tenim a l'ajuntament.
De moment i abans d'acabar l'any ja hem conegut que Argentona ha perdut els cicles formatius per el 2008,que havien de ser de forner,per una ineficacia dels actuals gestors que varen presentar la solicitud quan ja era massa tard.Si senyors del govern,no vinguin amb romansos de que les coses no estaven ben lligades perquè la responsabilitat única i absuluta es seva.Quin desastre.
Be,anirem seguint els esdeveniments i estarem alerta per denunciar tot el que calgui per eviatr el desastre al que ens abocaran aquest govern si no estem a l'aguait.
Espero el vostre ajut per tirar endavant.
Petons i bon any 2008,malgrat el govern.