dijous, 20 de setembre del 2007

DEMOCRACIA PARTICIPATIVA, O QUAN NO SE QUE FER DEMANO CONSELL AL POBLE

Benvolguts Argentonins:
Estem assistint a un espectacle grotesc i esperpèntic d'ençà que el nou govern del poble ha posat en marxa la famosa democràcia participativa.A dia d'avui ja portem tres reunions només per decidir com faran la seguent reunió per decidir a on fer una escola nova, de la qual no tenen la mes remota ideia d'on ubicar-la sempre que no sigui allà on l'anterior govern tenia previst.Potser després de tantes reunions haurà passat tant de temps que la nova escola ja no serà suficient o potser ja no caldrà, ves tu a saber.
El més penós de tot es que el Sr Pep (l'Arcalde,com ell mateix s'autoanomena),reconeix obertament a Radio Argentona que ells demanen l'opinió al poble només quan no saben fer les ccoses, i quan ho tenen claríssim tiren pel dret i fan el que els hi dona la gana.Quina cara mes dura¡¡¡¡
Això de la democracia participativa es un xollo.Fan el que els dona la gana i quan no tenen idea de fer alguna cosa,apa, consulta popular i si no surt be la culpa serà del poble que va decidir.
Senyors governants: ja que per desgràcia varen aconsseguir el govern d'Argentona,al menys facin la seva feina i governin que per això els paguem.
Treballin vostès recabant informació i no descarreguin la responsabilitat en el poble en nom d'una falsa democràcia participativa- I si no, consultin al poble els seus sous i hores de dedicació.
La democràcia participativa es molt maca sobre el paper però totalment inoperativa a la realitat i si a mes a mes s'utilitza només en benefici propi ja es la rehostia.
Treballin mes i si no en saben deixin que ho faci qui hi entengui.