dijous, 20 de setembre del 2007

DEMOCRACIA PARTICIPATIVA, O QUAN NO SE QUE FER DEMANO CONSELL AL POBLE

Benvolguts Argentonins:
Estem assistint a un espectacle grotesc i esperpèntic d'ençà que el nou govern del poble ha posat en marxa la famosa democràcia participativa.A dia d'avui ja portem tres reunions només per decidir com faran la seguent reunió per decidir a on fer una escola nova, de la qual no tenen la mes remota ideia d'on ubicar-la sempre que no sigui allà on l'anterior govern tenia previst.Potser després de tantes reunions haurà passat tant de temps que la nova escola ja no serà suficient o potser ja no caldrà, ves tu a saber.
El més penós de tot es que el Sr Pep (l'Arcalde,com ell mateix s'autoanomena),reconeix obertament a Radio Argentona que ells demanen l'opinió al poble només quan no saben fer les ccoses, i quan ho tenen claríssim tiren pel dret i fan el que els hi dona la gana.Quina cara mes dura¡¡¡¡
Això de la democracia participativa es un xollo.Fan el que els dona la gana i quan no tenen idea de fer alguna cosa,apa, consulta popular i si no surt be la culpa serà del poble que va decidir.
Senyors governants: ja que per desgràcia varen aconsseguir el govern d'Argentona,al menys facin la seva feina i governin que per això els paguem.
Treballin vostès recabant informació i no descarreguin la responsabilitat en el poble en nom d'una falsa democràcia participativa- I si no, consultin al poble els seus sous i hores de dedicació.
La democràcia participativa es molt maca sobre el paper però totalment inoperativa a la realitat i si a mes a mes s'utilitza només en benefici propi ja es la rehostia.
Treballin mes i si no en saben deixin que ho faci qui hi entengui.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

JO TINC UN PROBLEMA AMB L'ANTENA DE LA TELE TRUCARE AL PEP AVIAM SI FA UNA CONSULTA POPULAR I M'HO SOLUCIONA JA JA

Napoleón Bonaparte ha dit...

Vaya, felicidades. Veo que seguimos denunciando desfachateces. Sobre participación ciudadana, os invito a echar un vistazo y comprobareis, en que ha consistido en mataró por parte del Tripartito. Una verguenza y un insulto. Manipulaciones, mentiras, falsificaciones, etc. Está todo en esta opinión. Y todo se lo debemos a la regidora que era la presidenta del Plan integral de Cerdanyola. Quiteria Guirao de ICV. Os recomiendo que leáis las opiniones que hemos dejado sobre ella.

En definitiva, nos tienen meses para aprobar un proyecto, y cuando no estamos con el (con argumentaciones), manipulan todo, para que el proyecto salga adelante. Un insulto a la democracia en toda regla.

Un saludo

http://cabezonespuntocom.blogspot.com/2007/06/
nou-tripartit-realitzarem-nous-esforos.html

Anònim ha dit...

TENGO QUE PREPARAR UNA FIESTA EN MI CUMPLEAÑOS Y QUERIA SABER SI TENGO QUE CONSULTARSELO AL PUEBLO PUES NO SE MUY BIEN COMO HACERLA
DENME ALGUNA IDEA PORFAVOR SEÑORES DE TOTS PER ARGENTONA

Anònim ha dit...

A ver si consultan al pueblo cosas importantes como sus sueldos i no donde van a poner la escuela que ya saben donde va a ser-
En el terreno propiedad de villegas que a su vez es propietario de can baladia i promotor economico de tots per argentona

Oriol Vaquer ha dit...

Quan ho vaig sentir a la radio vaig pensar que devia ser una broma, no es pot ser tant hipòcrita per dir això.

Jo també en parlo al meu blog.

Salut i República

Anònim ha dit...

qui collons es en josep villegas que no esta a la llista de tots perr argentona?

Anònim ha dit...

com pretenen que decidim escollir una ubicació per la nova escola si no ens informen de quants diners ens costarà ni quant de temps més trigarem a tenir escola? o és que aquesta consulta ja té resultat decidit i això és només una maniobra per rentar-se les mans amb l'excusa que ha estat el poble quí ha escollit?

pensem'hi

Anònim ha dit...

Quina vergonya. Aixó no es un referendum és una pressa de pel. Es riuen de nosaltres i de la democràcia.
Sr. Collet reaccioni sius-plau

Anònim ha dit...

El que passarà es que aniràn a votar els de Tots que ara estàn a tot arreu, aquesta gent que fins ara no eren en lloc que han sortit de sota les pedres, ex peperos, ex corvergents, constructors etc. perdó si barreje algún progre de pacotilla.

Anònim ha dit...

Per què no ens van consultar el seus augment de sou?
o si el dinar de festa major, se'l pagaven de la seva butxaca com varen començar els regidor i consorts de l'equip de govern anterior?
per que que no ens consulten on volem el mercat? el nou casal d'avis?
per què la cosulta es fa al Centru i no a l'ajuntament?
per què no es prohibeix votar a totes les parts impicades en els dos terrenys de propietat priovada aproposats?
ui, ui, ui, que s'estan posant de peus a la galleda!! això de les consultes populars m illors que ho deixin per les Plataformes, no?

Anònim ha dit...

Jo tenia un gra al cul i els que ara manen, quan cridàven, me'l varen infectar.
Ara el tinc carregat de pus i se m'ha fet virulent... busco un bon cirurgià que me'l pugui reventar.
N'hi ha algún de bo i fiable a l'Associació de Veïns? O a la Plataforma? Cada dissabte passo per Can Doro a veure si algú m'ho pot arreglar, i res...potser que provi al Centru...

Anònim ha dit...

Veig que hi ha molta gent que està molt preocupada pels sous dels regidors.
Si us heu llegit el programa electoral de TxA i el pacte de govern entre TxA i CiU veureu que hi posa que s'elaborarà el reglament per a la consulta popular vinculant.
En cas que el reglament inclogui la possibilitat de que els argentonins, recollint cert nombre de firmes, puguin forçar l'ajuntament a convocar un referendum sobre el tema que els signants vulguin, es podran celebrar referendums sobre el sous dels politics municipals, sobre les seves incompatibilitats laborals, sobre la xarxa de TDT, sobre el mercat, sobre un supermercat, sobre el lloc on fer la nova biblioteca de la diputació, sobre la peatonalització del carrer gran, sobre la tala d'arbres, sobre la cobertura de la piscina etc etc etc. sempre que es reculli el nombre de signatures que s'estipuli.
En definitiva, les decisions importants i que interessin a la gent deixaran de pendre-les els politics per passar a pendre-les el poble.
Per tal que finalment això sigui així seria desitjable que el màxim nombre de gent assisteixi al consell de participació ciutadana que segurament aviat es convocarà i on presumiblement s'elaborarà el reglament de les consultes populars vinculants.
Tot el referent a la durada del periode d'informació publica abans del referendum, al lloc on s'han de col.locar les urnes, com informar els ciutadans etc etc també haurà d'estipular-se al reglament de la consulta popular vinculant, així que tothom que hi tingui alguna cosa a dir que assisteixi al consell de participació ciutadana per tal de treballar-ho entre tots i així finalment poder tenir un poble on els politics se sotmetin a la voluntat popular i no pas un poble sotmès a la voluntat dels politics.
I amb els sous que el poble decideixi.

Anònim ha dit...

Jo aniré a votar amb el cap ben alt. Mai, mai, mai deixaré d'exercir aquest dret que l'insigne Ajuntament em dona. Espero que mentre faci cua per votar a Can Baladia ens donguin alguna coseta per matar el cuc. Jo votaré l'opció de fer la piscina al Centre Parroquial que és molt centric. I algú em pot dir a quina hora passaran a buscar-me a casa per anar a votar? és que amb tant de paper que m'ha arribat estic un xic despistada¡¡¡

Anònim ha dit...

He anat a votar tot i que no em parlo amb en pep maso - si amb en xevi i l'assumpta-. Suposo que el progre de pacotilla dec ser jo oi? i el meu Pare, en Geroni Nieto, cpità republica i de la Fai o me germà en Jesús dirigent del psuc a la clandestinitat o en Mingo, quadre sindical de CC.OO o jo mateix militant comunista des de el 73 en plena cladestinitat som uns babaus per que no som de l'entesa i no tenim filipina que faci la feina de casa com la sra. Nilo o no som funcionaris a sou sense trebellar com la majoria de l'entesa, segurament es això oi? Joer amb aquests exibicionistes de la bondat, fills del faixistes del poble de tota la vida: Els famades, els ripoll, esls esteve, ....joer si el pare sortis de la tomba i veies els fills dels antics falangistes i elw nous argentonins - aloctons de casa bona- es cagaria amb tota la progresia ecosociata de merda i companyia!!!!!
Salut, republica i comunisme!!!!
xavier nietp, el progre barato que dec ser segons vostes!!!!

Anònim ha dit...

Sr. Nieto, abans d'escriure prenguis la medicació que pot prendre mal. A qui vol enganyar? Acusar vosté a algú de no treballar i cobrar un sou és una broma. Qualsevol argentoní coneix el seu "modus vivendi", exemple de com ser un bon paràsit. Qualsevol argentoní sap el problema neuronal que pateix que li provoca tenir una personalitat amb un excès de fabulacions a sobre. I tots els argentonins es deurien alegrar el dia que li van trencar la cara per dir les habituals tontèries. Vosté "Sr." Nieto cansa i nomès provoca una llàstima semblant a la de veure el gos obedient i fidel abandonat pel seu amo.

Anònim ha dit...

Al que soposadament va trencar-me la cara ho va fer per d'arrera com un marieta trampos, a mes sols em va esgarranxar amb les ungles, qual mariconet es tractes!!!! Despres acollonit va fer una denuncia falsa, i quant jo portava 5 testimonis va demanar de gonolls que retires la denuncia!!!!

Per atra banda osama tens ous de venir de cara i enfrentar.te a mi, marieta entesic?????

Anònim ha dit...

ONDIA OSAMA, DIGUES QUI ETS, QUE T'ESTIC ESPERAN COBARD MARIETA, RABIOS ENTESIC!!!!!!!

Anònim ha dit...

Aquest pobra Xevi Nieto. Ets un paranoic. Ara resulta que els que tenim feina i ens guanyem les garrofes 8-9 hores diaries ens tindrem de justificar, davant un gandul com tú. Fins i tot aquesta paranoia que tens amb la Nilo Esteve que ha treballat a la vida com tú no has fet mai. En el fons fas pena.

Anònim ha dit...

MARIETASSSSSSSSSSSSS

Anònim ha dit...

avui m'han dit que s'ha mort un entesic!!!!
viscaaaaaaaaaaaaaa, un de menys

Anònim ha dit...

dues bones noticies: una en Paco Villegas ha demanat l'entrada a l'Entesa i la Merino ho ha aceptat per poguer pagar la campanya!!!! dos, una de l'entesa li han diagnosticat un melanoma.....no curable!!!!!!

Anònim ha dit...

En Paco villegas i la merino son amans...la merino ja no deixa que en Soy se la folli, ara l'encula el constructor, altratemps cabrer del seu poble

Anònim ha dit...

Els farloperos, fills de l'entesa segueixant esnifant a les escaletes de l'esglesia; CUIDADO, LA POLI ESTA AVISADA PER MI!!!!!

Anònim ha dit...

hI HA FAMILIES DE L'ENTESA, NAZIS DE TOTA LA VIDA, QUE ARA A MES SON MARICONS!!!!