diumenge, 27 d’abril del 2008

DIME DE QUE PRESUMES Y.......

Ja ens han col.locat la bandereta.No en tenen prou amb penjar la senyera a l'ajuntament que ara també ens la plantifiquen a l'entrada del poble.Es que sense bandereta no us sentiu prou catalans?.Cal que els politics us ho feu mirar.Segur que el del PP hagués preferit la bandera espanyola.Critiquem als nacionalistes espanyols i no us doneu conte que vosaltres sou tant fanàtics com ells.Per sentir-se català no cal banderes ni escuts que ens ho recordin.
Heu fet malbé un ajardinament que era identitat del poble per convertir-lo en santuari de catalanitat mal entesa.
A tots els que heu votat a favor,reflexioneu i l'equip de govern en particular com a màxim responsable del que es fa al poble amb més rao.
Què serà el seguent? Un Jesucrist a la creu per recordar-vos que sou cristians?
L'autentic catalanisme es obrir la Sala perquè els artistes catalans es puguin expresar,o la piscina publica per a tots i no un tros de drap que malgrat que per a molts sigui molt trascendent no es mes que un tros de drap.
Com si no fessin falta coses mes importants per perdre el temps i els diners en banderetes.
Malament quan cal recordar amb símbols el que un vol ser.
Bufona Dixit.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El passat ple municipal vau proposar que es posés la bandera del Tíbet a l'ajuntament.
Com sempre, puc anar equivocat, però si vosaltres proposeu que es posi la bandera d'un país que vol ser una dictadura religiosa i que no té res a veure amb Argentona, penso que no és massa demanar que es posi la catalana a l'entrada del poble.

Anònim ha dit...

Bufona crec que tens un problema en l´unitat de refresc en el teu disc dur, no ventiles prou. Et cal fer un Refrac, ja que les pistes del teu disc no rutllen !!!

Anònim ha dit...

Visca catalunya !!!

Anònim ha dit...

una altre bajanada la bandera del Tibet.Fa mes de cinquanta anys que els xinesos van envair el Tibet i ara us enrecordeu perque hi ha els jocs olímpics a la Xina?
el dit,propostes que no serveixen per res

Anònim ha dit...

Les palmeres tropicals, el menhir amb l'escut, l'argentona de ferro i ara el que faltava, la senyera. Tot plegat té un gust d'altar sagrat d'una pàtria paxanguera. Cada cop que ho veig em fa una mica d'oi.

Anònim ha dit...

Bufó,

Normalment coincideixo amb tu, però en aquest cas, no. Els símbols tenen un sentit i cal respectar-los quan el que transmeten és digne. La senyera ho és.

Anònim ha dit...

SI ES TANT DIGNE PERQUE NO US LA PENJEU A LA VOSTRE ROBA I NO A LA FAÇANA DEL POBLE.EL QUE VULGUI DEMOSTRAR QUE ES MOLT CATALA QUE ES VESTEIXI AMB BARRETINA I FAIXA.ALS ALTRES NO ENS CAL ANAR DEMOSTRAN EL QUE SOM.SIMPLEMENT HO SOM I PUNT.

Anònim ha dit...

Bufó,

No m'incloguis, si no et fa res, entre els que van penjar la senyera a l'entrada. No simpatitzo amb els que ho han decidit.

Anònim ha dit...

NO PRETENIA PERDONALITZAR EN NINGU.SIMPLEMET EXPOSAVA UNA ALTRE MANERA DE SER CATALA ,ESPANYOL ,EUROPEU, CIUTADA DEL MON, O SIMPLEMENT UN ESSER VIU FRUIT DE LES CASUALITATS EVOLUTIVES

Anònim ha dit...

Si tan català et consideres, que ho portes a l'ànima, no entenc com et molesta aquest simbol historic tan nostre. Ets el primer català que estima la seva terra a la qual li molesta el seu simbol. En fi... no es pot esperar coherencia d'algu que publica un "blog" tan agressiu i malintensionat.

Anònim ha dit...

NI EM MOLESTA NI EM DEIXA DE MOLESTAR.EL QUE MOLESTA ES AQUEST CATALANISME DE SIMBOLS I SALVAPATRIES QUE TANT DE MAL FA ALS CATALANS.L'HISTORIA N'ES PLENA DE NACIONALISTES I SIMBOLS.
FES MEMORIA

Anònim ha dit...

Què té que veure una piscina publica per a tots amb el catalanisme?

Lo de la bandera del Tibet es va aprovar? En que consistia exactament?

Anònim ha dit...

Em fan una gràcia aquests progres "ciutadants del món" amb tant poca feina... en fí, segueix escrivint cullonades, que ric moltissim llegint-les.