divendres, 12 d’octubre del 2007

DEMOCRATES O FEIXISTES?

Es un gran plaer per a mi adonar-me que aquest blog comença a picar al cul de molts que es senten reflexats en els escrits,i intenten boicotejar el blog envian escrits llarguisims i pesats per tal d'evitar que la gent pugui saber amb quin govern tenen que veurese-les.
Madurin una mica senyors de tots per Argentona i deixin l'odi a la llibertat d'expresió per a que tots poguem dir el que pensem encara que això no els hi agradi.

Cal que tots els argentonins coneguin al seu govern i per això farem un esforç mes important per a fer arrivar aquest blog a la gran majoria de llars argentonines.Espero la vostra col.laboracio per a fer-ho arrivar a quanta mes gent millor.Gracies a tots i seguiré fen la feina com fins ara ja que veig que el gra al cul comença a fer mal de debò.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

S'equivoca sr foruncle, ningú de TxA perd el temps en enviar-li els llargs escrits que vostè diu. Amb això no vull dir que no hi hagi qui ho faci i, qui sigui, sabrà per què. Alguns de nosaltres, com a molt, ens limitem a llegir les seves bajanades ridícules i a riure una estona. Pretén ser un gra al cul, doncs bé, allà vostè si la seva màxima aspiració és ser una olla de pus.
Mentrestant nosaltres seguirem rient de les bestieses que li fa escriure l'odi que li corrou el cervell.

Anònim ha dit...

alea jacta est, tot cert!!!!!

Anònim ha dit...

Veig que no coneix gaira be als seus compnya de vaixell i potser un dia no molt llunya "l'apunyalin per l'esquena".Parli per a avoste i no posi la ma al foc per a cap dels seus "Amics".
Per la seva manera de fer entenc que els faci riure el meu blog, pero no se que opinaran el molts vil.latans d'Argentona que es senten enganyats.
Petons

Anònim ha dit...

felicitats pel blog.
el llegeixo assíduament i esper-ho poder-hi col·laborar

Anònim ha dit...

Endavant bufó! Veig que el gra al cul als de Tots per Argentona els pica...., aviat ja no serà un gra el que tenen sinó un "fluronco"!
Endavant!

Anònim ha dit...

Amb les mateixes armes!

Anònim ha dit...

En unos 67 días de funcionamiento, 1766 visitas son... una 26 visitas al día. Si argentona tiene 10.000 habitantes, podemos suponer que el 0'26% de los habitantes visitan diariamente este blog. Si de los 10.000 quitamos a los menores de 16 años, a los que no tienen pc, a los que no tienen brazos, a los que no saben leer, a los que trabajan (mucho), a los altos, a los bajos, a los zurdos, a los que sueñan, ehteeeee, a los rubios, entonces nos quedan ... 26 ciudadanos. Por lo tanto el 100% de los habitantes de argentona visitan este blog. Cuidado con la sobredosis de éxitoooooo....

Anònim ha dit...

Veig que tambe us agrada manipular les xifres.Desde el 1 d'Octubre fins ara 782 visites i anem a mes.Ja no son 26 visites sino 52 simplement el doble.I espereu que això només a fet que començar.Fins aviat manipuladors

Anònim ha dit...

Pues el primer post está fechado hace 67 días. Pero, bueeeeno, veeeenga, vaaaaale. 52 diarias. El 0'52%. Media persona de argentona de cada cien entra. BRAVOOOOOOOO

Anònim ha dit...

Xevi, cada dia estàs més malalt.