diumenge, 26 d’octubre del 2008

EL MONSTRE DE LA BROSSA


Per Argentona corren les veus de que hi ha aparegut un monstre.Sol apareixer de sobte entre els contenidors de brossa i armat amb una càmara de fotos et dispara sense pietat. Diuen que és del gènere femení i té un volum considerable, la qual cosa aumenta més l'espant del ciutadà alhora de desfer-se de la brossa.
Es prega als ciutadans que si tenen qualsevol notícia d'aquest fet, així com algun document gràfic del mateix ens el facin arribar per tal de poder tranquilitzar a la població que espantadá davant aquest fet extraodinari pot acabar caient en la Síndrome de Diogenes i apilant les escombraries a les seves llars.

33 comentaris:

Anònim ha dit...

No serà que la brossa és en Soy i l'assumbta sols vigila que no es tiri carn en malt estat als espais públics? o no sera que els de l'entesa son uns bruts i uns marrans i no sols no reciclen sinó que no pagen a les chachas i filipines que tenen a casa com a treballadores esclaves i aquestes com a revenga no tiren bé la brossa?????? X.N

Anònim ha dit...

POTSER QUE ES DEDIQUI A FER UNA PAGINA WEB DE L'AJUNTAMENT UNA MICA DIGNE I NO EL BODRIO QUE ES ARA

Anònim ha dit...

Yo he visto esa mosntrua de las galletas... Dicen que como no come Galletas Maso se ha pasado a galletas Brossa!

Anònim ha dit...

Ostres kanalla! L'esmentada dona feia por amb la seva kamera de fotos i guants de latex inclosos! Treballa per l'Ajuntament? Fa algun reportatge pel Cap de Creus? O es que està fent la tesi doctoral sobre els argentonins i les seves deixalles? Tot això perquè ho fa? I toca?

Anònim ha dit...

Com és que al carrer de la Pilota, popularment dit d'Angel Guimerà, hi ha una caseta molt i molt mona restauradeta on mai hi ha un contenidor d'orgànica a la porta? Tot molt raro!

Anònim ha dit...

PerKè passen tota l'orgànica per l'aiguera, a través d'un triturador.. Hu haveu vist, aìxò! Pardillo de marjal, tu, si recicles!
L'Alfonso, en Velcro, en Surtidon de les Ginesteras i en Coloms de la Plana no ho fan! El Barbas del Peix en suc si! Te molt de temps lliure deske en Fidel no escriu biblies...
El Mosquit TigreTon reciclaNON, outnano!
I la formiga amb ulleres (totlodiaésalformigauan) reciclar NON plus!

Anònim ha dit...

A la formiga li reciclan les porto-riquenyes!
Ja ho diu, ja la frase aquella del Lloro, el Mico i les senyores de puerto-rico... I la formigua, qui deu ser, el lloro o el mico?

Anònim ha dit...

El mico?

Anònim ha dit...

El lloro? Plumes, te plumes?

Anònim ha dit...

Els de l'entesa poden tenir filipines... però un del govern te porto-riquenyes!
I no una, ni dues, ni tres, sino més! Punyetero!

Anònim ha dit...

I l'Aceitunes recicla?

Anònim ha dit...

I la Amalgama recicla? Perquè al Cros no es fa el porta a porta?

Anònim ha dit...

Quan hi en Soy i la Brugal les coses anàven d'un altre pal. L'Ajuntament era molt més seriós i sobretot no s'hagués deixat mai fer un forat de més de dos milions d'euros! Ja veureu com a final d'any aquesta colla d'"antis" hauran empenyat fins i tot les arques municipals! Qui ens ho havia de dir als argentonins de bona fe!

Anònim ha dit...

Mico, un mico amb patilles i ulleres!

Anònim ha dit...

Bufó, quan parlarem de les obres d'en Coloms de la Plana? Algun veí del carrer Gran amunt m'ha dit que ja hi torna!

Anònim ha dit...

Entre plom i plom puja 10 maons, i entre 10 maons i 10 maons, 2 sacs de porland i un de calç... Aquest si que en sap! Sempre va amb el cavall guanyador! Alguns de nosaltres el recordem quan era de CiU!

Anònim ha dit...

Aquest Coloms! Vol construir tot sol una nova vila!

Anònim ha dit...

Ves amb compte que el gat d'en Subidon no se't jali els coloms! Només falta que plegui algu de la llista perquè tinguem aquest parell de canaris movent la cua pel plenari! Tot això seria extraordinari! La Merino es passaria al ram de l'escopeta, amb tant moniato tocant la trompeta!

Anònim ha dit...

Trobo que es diuen moltes tonteries, però tot plegat ho trobo molt serio. La Boba va estar molt contenta que un grup de veins anessin a tirar la brossa a l'Ajun tament quan es va implantar la recollida selectiva, el sol fet d'anar a protestar contra l'Entesa ja en va tenir prou. Ara resulta que es dedica a revisar ella mateixa els contenidors perquè es faci bé. No sap estar al lloc que li pertoca està clar, com et pots fiar una persona així.

Anònim ha dit...

Ja tinc la sol.lució per Can Doro! Perquè no hi posem una Així la boba podria anar a vigilar la brossa i els argentonins tot passejant el seu gosset... je je...

Anònim ha dit...

Es verdad que en el local de Tots por Argentona se estan volviendo a hacer obras sin permiso?

Anònim ha dit...

No hay un palmo de limpio en estos de Tots. En can Cabot, por ejemplo, ya no hay nadie que se los crea. Especialmente el kumbayà que lleva urbanismo. Que personaje!

Anònim ha dit...

Una recomanació per la Boba:
La pedagogia que utilitzes per sensibilitzar als argentonins i argentonines no funciona, cada cap hi ha més bosses per terra amb escombraries sense reciclar, per tant canvia de política, nena.

Anònim ha dit...

El divendres dia 7 vaig anar al ple de l'Ajuntament i vaig quedar veien visions del govern que tenim a Argentona. Entre els disbarats que fan, les bajanades que diuen, els càntirs a sobre la taula i la moció urgent per declarar la sardana dansa nacional catalana (això és urgent?) em va venir una imatge al cap: els regidors de l'equip de govern vestits de hereus i la regidora Magama vestida de pubilla. L'espectacle quedaria molt arrodonit.

Anònim ha dit...

Doncs home, no es que jo recolsi als de tots de manera incondicional ni molt menys, però entre aquets i el govern d'en Soy que es va gastar tots els cuartos per promours com a Director general d'empresa e industria i el papissot amb els seus gardens.... no hi ha color.
PD: no petiu tornara EU i hos fotara canya a tots plegats!!!!!!

Anònim ha dit...

En el cros teneis nuestros votos!!!!

Anònim ha dit...

Bufó, parla d'en Mendossa!!!!!

Anònim ha dit...

Mendossa... tremola... el bufó està investigant la teva ineficiència!

Anònim ha dit...

Mendossa, mendossa... es veritat que si fos per tu faries el mercat a la plaça nova, dins la sala? Se t'en refot la idea de fer el mercat a can Doro! Se't nota quan en Xevi parla d'aquest tema i tu fas cara de que la peli no t'agrada gens, però te la fan veure per força... Doncs nano, ja tens una edat per marcar pas...

Anònim ha dit...

Ni el pesat amb entesa ni ara amb tots; cal una nova revolta al poble. Una revolta civil que faci una especie de Marinaleda a Argentona. I això sols es pot fer amb esquerres de debò. Ja hi vam ser al 2003 i hi tornarem al 2011

Anònim ha dit...

Mendossa, a l'últim ple, acda vegada que parflava en Xevi foties una cara agre que ja pagaves.

Marca pas, tu vols el mercat a la Velcro, no?

Doncs revela't! Es feina teva que així sigui. Si no, la història argentonina parlarà de tu d'un hoem que sempre estava assegut al Formiga engolint-se canaquillos de JB. Gairebé ningú sebrà que vas ser concejal...

Anònim ha dit...

Bufó, parla del gran treball que esta fent en Mendossa a l'Ajuntament!

Anònim ha dit...

Quina canya que li van donar a l'últim ple al Mendoza. Aquests d'ERC s'estan posant les piles! Fins i tot la Merinu els va felicitar! A veure si torneu a aplegar les esquerres i torneu les aigües a can Baladia... vull dir al seu molí!