dimarts, 15 de juliol del 2008

DE VERGONYES I POCAVERGONYES

El que es va viure el passat dilluns a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Argentona en relació a la concesió de la escola bressol Cargol treu Banya a una multinacional de la construcció, passarà a la historia negre d'Argentona com un dels episodis mes tristos i vergonyants.
Vergonya la que vam sentir tots els assistents, del nostre equip de govern.Van insultar la inteligència dels assistents, a falta de la seva pòpia.Van humiliar als pares amb un discurs repetitiu i insultant recolzant-se en la suposada legalitat.Si aquestes decisions les han de prendre els tècnics perquè collons volem als politics.Patètic.Vergonya de veure el servilisme insultant d'esquerra republicana, que segueix esperant a veure si li cau algun càrrec al govern.Poca vergonya d'un equip de govern acabat ,sense idees i sense cap fet que hagin encertat,que va voler fer el paperet de dialogants, quan sabien perfectament que era una decisió irrebocable i inamobible.Vergonya la que sentien alguns dels regidors que abaixaven el cap per no enfrentar-se a les mirades hostils dels assistents al acte.Vergonya la que hauria de sentir el Sr Collet de sentir de veu de la seva propia germana unes crítiques tant ferotges com merescudes.Vergonya la que van sentir els mitjans de comunicació presents, que en acabar donaven recolzament a les mestres del Gegant del Pi. I en mig de tanta vergonya i pocavergonya una sincera felicitació als grups de l'Entesa ,PSC i PP que varen defensar amb valentia una situació que mai tindria que haver succeit.
Pocavergonya d'un Alcalde que va insultar,humiliar i tractar de beneïts als vilatans assistents,oblidant en tot moment que està per servir-los a ells i no per a enfrentar-se a qui paga el seu sou i els dels seus regidors.Un sou que com s'ha demostrat durant aquest any de govern, no s'han guanyat ni de lluny.
Crec que ha arribat el moment i abans que facin més mal al poble de que la oposició es posi les piles i prepari una moció de censura que acabi amb un canvi de govern o amb eleccions anticipades si calgués.I en tot això les bases dr CIU i tenen molt a dir.SE QUE ESTAN MOLT EN DESACORD AMB EL QUE ESTAN FENT ELS SEUS DIRIGENTS I DESDE AQUI ELS DEMANEM RESPONSABILITAT I LLEIALTAT A ARGENTONA.
No volem passar mes vergonya ni aguantar mes pocavergonyes.

51 comentaris:

Anònim ha dit...

jo vaig plorar el dilluns i això que els vaig votar als de CIu però serà l'ultima vegada que ho faré

Anònim ha dit...

Doncs jo també vaig plorar, de ràbia i impotència i d'haver votat a Tots!!!!!!!

Anònim ha dit...

jo tambè vaig plorar però d'alegria, així deixan de mamar de la sopa boba aquestes de la cooperativa, a veure si amb clece les educadores assalariades estan millor.
i no em mireu malament, que a mi l'alcalde se me'n fot, la esta cagant i molt, pero aixì tothom que va votar a TxQ se n'adonaran del que van fer. A vegades cal donar-se una ostia per donar-se conte de que t'has equivocat.
Senyors/es ja veieu a qui heu votat per dirigir el vostre poble.

Anònim ha dit...

Apreciats Entesos: Tota la vostra acció ha anat des del primer moment a arribar al poder per mitjans no democràtics, per que sabeu que amb els vots no hi arribareu mai.
Per vosaltres tot val.
No heu dubtat en conspirar des de dins i des de fora. Per vosaltres el fi justifica els mitjans.
Defenseu el concurs públic només quan li va bé a la dona d'un dels vostres ex-regidors.
Dieu que TxA ha augmentat la plantilla, quan vosaltres heu contractat als vostres parents, nebots, fills, etc. que encara molts estan a dins. La Merino, que tant s'indigna als plens, ha arribat a contractar al seu pare i fins i tot a la canguro. I encara molts continuen dins de l'ajuntament, a Hisenda, a la Velcro, on hi ha la flor i nata de les joventuts de l'Entesa, sense fotre cop i tocant el que no sona cada dia.
Als plens aneu de la ma del Fèlix Rosa, al que tant vau despreciar a la passada legislatura, que ara resulta que és un honrat ciutadà preocupat pel seu poble.
Públicament defenseu l'educació infantil, però no dubteu en difondre la consigna als vostres fills per acosar als fills dels altres a l'escola, dient que el seu pare o la seva mare són uns lladres.
Defenseu els pares de la guarderia del Cargol quan no vau defensar els pares de la guarderia el Gegant del Pi que va plegar el dia després d'obtenir el concurs públic, penjant un cartellet a la porta. Que sapigueu que ha estat el vostre plec de clàusules, EL MATEIX, amb els mateixos tècnics que vau fer entrar A DIT a la vostra època, ELS MATEIXOS, el que us han tirat enrera el concurs públic, EL VOSTRE. Deixeu de manipular els fets I PLEGUEU VOSALTRES.

Anònim ha dit...

Quanta ràbia! Quantes mentides! Esteu acabats els de Tots que heu de difamar en lloc d'aportar arguments. Quant de temps més CiU tancarà la boca? quin preu té portar el poble al desastre de les mans de Tots? Fins a on deixareu al Sr. Collet arribar amb la seva prepotència i ignorància??

Anònim ha dit...

Ni ràbia ni molt menys mentides.
Desmenteix tu que la sra. Merino no contractés a dir a S.C.A., la seva canguro i amiga personal, sense cap titulació, ni coneixement, ni ganes per encarregar-se de les factures al departament d'Hisenda; el departament que perd més factures de proveïdors de tot Catalunya.
Desmenteix que el defensor del vilatà a l'època de l'Entesa era el pare de la Merino (i que el síndic de greuges, de pas, va flipar quan se'n va assabentar pel cas de la pujada de les brosses).
Desmenteix que l'empresa CLECE va ser exclosa del primer concurs públic de l'Entesa per no fer-li ombra al gegant del pi, amb l'excusa del formulisme de que no estava donada d'alta al registre de la Generalitat com escola catalana.
Desmenteix que el concurs que es va emportar el gegant del pi no figurava com a sòcia la dona del llavors regidor Famades, que havia de jugar amb el 100% de les cartes marcades.
Desmenteix que al dia següent de treure el concurs al seu favor van penjar el cartell de que tancaven la seva antiga guarderia, fent inútil l'esforç econòmic municipal per aconseguir més places de guarderia pel poble.
Desmenteix que J.E. no és fill d'un de la llista de l'Entesa i està actualment "treballant" al Casal de la Velcro.
Desmenteix que les tres filles d'una candidata de l'Entesa han estat treballant com educadores a la Velcro, de les quals una encara hi és.
Desmenteix que A.V.R. no se l'ha contractada més de 8 vegades en diferents llocs de l'administració municipal d'on ha hagut de plegar per incompetent abans de col·locar-la també a la Velcro com educadora sense títol (abans peó de brigada, repartidora de propaganda, monitora d'activitats de Nadal, muntadora de fires, etc).
Desmenteix que tota aquesta gent va entrar a dit, tal com està reflectit entre d'altres al DOGC 4602, consultable des d'Internet a la pàgina web www.gencat.net/diari_c/4602/06079063.htm
I desmenteix que encara hi ha més gent col·locada a dit per l'Entesa.
Podràs escriure qualsevol nota aquí, però la veritat la sap tot el poble. Vau minar gran part de l'administració amb el vostre nepotisme, amiguisme, compadreig, etc.
Ràbia? Tu creus que és ràbia? Veure com tot això continua passant i la Merino amb tot el morro indignant-se absolutament per que una notificació li arriba amb menys d'una setmana per un plè?
Mentida? Tu creus que és mentida tot això?
Demostra-ho.

Anònim ha dit...

uNA vERGONYA MES VA SER VEURE L'ALCALDE A LA FESTA DE COMIAT DELS ALUMMNES DEL CARGOL TREU BANYA
AMAGAT DARRERA UN ARBRE AMB DOS COLEGUES NO VE REBRE MES QUE MIRADES DE DESPRECCI I INDIGNACIÓ PERO A DIFERENCIA DEL QUE HAGUESIN FET ELS DE TOS PER ARGENTONA NO LI VAN XIULAR NI ESCRIDASSAR I NO VA SER PER FALTA DE GANES.
FINS I TOT EN AIXÒ SON DIFERNETS ELS DE TOTS
FORA JA EN PEP MASO ES INDIGNE DEL CARREC QUE OCUPA

Anònim ha dit...

veure, ningú te nassos a respondre, de manera referencial i amb dades a la má, al company de tots que parla dels endolls de l'entesa? Es a dir sols podeu insultar no debatre per que la gent d'entesa sols sou exibicionistes de la bondat però al fons un petits burguesos d'elit amb minyona que us neteja les babes con rabieu!!!!!
PD: si s'em borra aquets comentari, com s'ha m'han borrat altres, aquesta pagina no durara ni un dia abans de quedar colapsada o bloquejada. O jugem tots a les cartes o tranquem la baralla!!!!!!

Anònim ha dit...

Ja va sent hora de que comencin a sortir les cartes amagades a la maniga i que les coses es diguin pel seu nom que aquesta història cansa, sobretot per la quantitat de mentides que s'han dit.
Es una vergonya sobretot que s'utilitzi en un afer com aquest la inocencia i credibilitat de les families fent veure victimes on no n'hi ha. Per que no em crec tants plors i tanta comèdia per haber perdut una concessiò i fent que els pares es possin en contra dels que arriben, perquè senyors les professionals que entrin a treballar, que no tinc cap dubte de que ho seran, més sinó per la titulació, no tenen cap culpa ni tenen la necessitat d'estar enterades de si un partit o un altre a fet allò o allò altre. Elles seran contractades per treballar i per cuidar dels nens/es de l'escola.
La política es política i l'educació es educació, "que narices tiene que ver el tocino con la velocidad".
Digueu cada cosa pel seu nom.
I amb l'Entesa hi havia amiguismes, i punt. I ara tothom sap plorar per lo que ha pasat.

Anònim ha dit...

ES NOTA QUE NO TENIU NENS PETITS QUE HAGIN ANAT A AQUESTA LLAR PERQUE NO SABEU DE QUE CONY PARLEU
I JO NO SOC DE L'ENTESA QUE VAIG VOTAR CIU,,PERÒ A LA PROPERA POTSER ELS VOTARE PERQUE AMB ELLS ES VIVIA MILLOR A ARGENTONA

Anònim ha dit...

L'escola bressol anirà a càrrec de la filial d'una gran empresa constructora que presenta el mateix projecte a Sanlúcar de Barrameda que a Argentona, traduït i canviant el nom de la població, és clar.I l'equip de govern creu que és el millor projecte perquè el paper és de més bona qualitat i té moltes coloraines.

Anònim ha dit...

El fills del Sr. Collet, del Sr. Mora, del Sr. Alcalde, del Sr. Olives i el net del Sr. Ferran Armengol, han tingut la sort de beneficiar-se de l'excel.lent treball de l'equip del Cargol Treu Banya. La seva decissió a l'hora d'utilitzar aquest servei va venir donada, entre altres raons, per l'alta qualitat del treball. Els pares d'ara també hi tenim dret.

Anònim ha dit...

Com que no teniu arguments per defensar la concessió de l'escola bressol a Clece, us dediqueu a intentar a desprestigiar a les persones que integren la cooperativa del Cargol Treu Banya, Però no hi teniu res a fer. Som molts els pares i mares d'Argentona que coneixem aquestes persones perquè des de fa molt de temps hi hem anat confiant l'educació dels nostres fills. Elles no ens han defraudat mai, tot el contrari, el que ens van donar sobrepassava del tot les expectatives que teniem.
Pel que diu l'anònim anterior, veu hi ha regidors que tene mala memòria.

Anònim ha dit...

I els 52.000 euros que deu l'antic equip del treu banya en concepte de nateja i que tindra que pagar l'ajuntament que? Les vostres amiguetes no han pagat ni un duro del que debien en aquest concepte, toma ya "serietat"!!!!!

Anònim ha dit...

lo que diu l'ultim anònim es cert, deuen molts diners a l'empresa de neteja, i quan les educadores del cargol van demanar augment de sous a finals d'any els hi van denegar perque en principi havien de pagar aquesta burrada de diners a fomento. que les educadores del cargol no arriben ni a mileuristes.
la cooperativa es morosa

Anònim ha dit...

ara com que la neteja i l'escola ho portaran els mateixos el que no cobrin per una banda ho cobraran per l'altre i l'ajuntament a pagar igual Tractar els nens com brossa nomes portara que males educacions i sinó al temps

Anònim ha dit...

Perdona anònim que acuses d'amiguisme a l'entesa. A banda de gent que va entrar a treballar a l'ajuntament que era familiar i col·laboradora de l'entesa, n'hi va entrar d'altres partits polítics. I ningú va tenir la barra de ser directament del partit, de cobrar el que cobra l'informàtic (aquest sense títol) que heu col·locat a l'ajuntament i que té accés a dades privades de la població). Per tant, calla. El Gegant del Pi va fer una tasca que hauríem d'agrair i va passar un concurs. Si no tens proves d'amiguisme, calla. Tens algunes obsessions que em sembla delatar qui ets. Especialment amb exregidors i amb exalcaldes, fes-t'ho mirar.

Anònim ha dit...

La Entesa monta un circo y le CLECEn los enanos!!

Anònim ha dit...

Amiguismo? Y padrismo también. La Merino colocó su padre (qué morro) y a la canguro, la Sofía.
Y eso de que pierde las facturas es verdad porque un amigo mío tuvo que enviarla tres veces, y cobró al cabo de siete meses.
La Capilla colocó a las tres hijas.
El Egea colocó a su hijo. La Aleidis es otra de vuestras curritas que no pega golpe. El Pinard coló a su sobrina, la Brugal empotró a su hijo, y así un chorro interminable de hijos de la gran burguesía y de la progresía guays del pueblo.

Anònim ha dit...

I el Famades va enchufar la seva dona, la Ripoll, per que li donguesin el concurs de l'escola siguen ell el regidor.

Anònim ha dit...

Però vosaltres esteu paranoics? En primer lloc, en Famadas, que tinc entès que s'escriu així, no devia "enxufar" algú que tenia experiència, en tot cas es va guanyar el lloc més enllà de ser la dona de qui era. En segon lloc, quin fill va enxufar la Brugal? I els altres? No es podien presentar al lloc? El pare de la Merina exercia un càrrec amb total dedicació i dignitat reconegut per tothom. I això de la burgesia? Però voleu aterrar al segle XXI?

Anònim ha dit...

Extret del DOGC 4602 de data 28/03/2006.

Per Decret d'Alcaldia de data 22 de juny de 2005 s'han contractat mitjançant contracte laboral temporal i per raó de màxima urgència, al Sr. XXXXX XXXXX XXXXXX, al Sr. Bernat Batlle Brugal, al Sr. XXXXX XXXXX XXXXXXX XXXXXX i al Sr. Arnau Lloret Cabot

Aquesta informació està a Internet i es pot trobar a www.gencat.net/diari_c/4602/06079063.htm

Anònim ha dit...

Quina olla de grills, per arreu fa pudor...

Algo huele a mugre en Dinargentona..

Anònim ha dit...

Perdona, però per a quina tasca això d'en Bernat? Hi ha feines cutres i temporals que més aviat fan un favor, noi. Si us plau. Compareu el que està fent el govern actual amb algú que sí forma part del partit polític amb això. Ha anat sempre així no només amb l'Entesa i el PSC en feines de poca categoria. Que Argentona és un poble, home. No té comparació amb contractar algú implicat políticament i amb un sou que supera el que cobren altres de la mateixa categoria. Mesura, si us plau.

Anònim ha dit...

La Sofía Carbajo va passar de ser la canguro de la Merino a treballar a l'ajuntament encarregant-se de les factures sense tenir ni idea de res.
Extret del DOGC 4975:
Per decret d'alcaldia de data 21 de novembre de 2006 s'ha nomenat funcionària interina i per raó de màxima urgència a la Sra. Sofia Carbajo Amigo

Consultable a Internet a: http://www.gencat.net/diari_c/4975/07260127.htm

Aviam, quants més vols?

Anònim ha dit...

Jo tb vull tenir xollos dstiu com l Bernat. Com s fa?

Anònim ha dit...

Això de l'estiu es fa pencant i cobrant poc. No és l'únic jove d'Argentona que ho ha fet, i no tots eren família del govern. És una feina que no tothom vol fer. Si ets qui em penso, potser cobrar poc sí, però el que és pencar ni en broma. Quant a això de la Sofia, no sé qui ets per dir que no en té ni idea i aquest te'l passo perquè el desconec, però encara ningú dels teus ha respost (seriosament) a la contractació d'una persona sense títol, que cobra un sou desproporcionat (algú dels que has dit cobra més del que li pertocaria). Sou uns amargats ressentits que vau aconseguir el poder fent el que sabeu fer, criticant i deixant anar comentaris sobre la gent.

Anònim ha dit...

Alfons! Se't veu el lleutó. Treballa més que et paguem el sou entre tots i deixa de blasfamar.
Per cert no sé si és ignorància o mala llet (m'inclino per la 2ª) però el Defensor del Vilatà (tant el Sr. Merino com l'actual el Sr. Mustaros) fan la feina GRATIS!! (saps què significa aquesta paraula??) S'han dedicat a treballar pel poble per altruisme. I per cert, en Merino quan la seva filla va accedir a l'alcaldia va plegar!!!!
De les altres contractacions digues el que vulguis, cap ha estat com a càrrec de confiança (com tu) ni cobren el que tu. I que jo sàpiga els funcionaris interins han passat una sel·lecció i després han de passar unes oposcions, cosa que els càrrecs de confiança res de res!! Apa trebala una mica pel poble que és qui et paga!!

Anònim ha dit...

EL COMPANY DEL BOE HA DONAT ARGUMENTS. JO ARA PARLO COM A MILITANT D'ESQUERRA. I EN PINART? QUE NO ÉS CÀRREC DE CONFIANÇA EN PINART? I EN SOY, QUE POTSER ÉS CÀRREC ELECTE? PER QUÈ NO ESTA A LA SECCIO LOCAL D'ARGENTONA? PER QUE FOT EL CAMP A MATARO? FA TEMPS QUE NO EL VEIEM PER AQUI. ÉS A DIR, QUE EN FAMADAS APANYA UN CONCURS PÚBLIC PER LA SEVA DONA I NO PASSA RES PER QUE ÉS UNA PERSONA DE SOLVÈNCIA CONTRASTADA; QUE LA MERINO COLOCA A LA CANGURO A HISENDA I NO PASSA RES PER QUE ÉS UNA PERSONA MOLT DE FIAR; QUE LA CAPILLA COL•LOQUI A LES TRES FILLES PER QUE TENEN MOLTA VOCACIÓ DE SERVEI (I QUE MARXIN DUES PER INÚTILS), QUE LA BRUGAL TAMBÉ ENXUFI EL FILL A L'ESTIU I EL XULOPISCINES TAMBÉ; QUE PASSA AMB EGEA? OSTIA, ES QUE ESTAN TOTS RETRATATS!!! NO EN FALTA CAP!!! TOTS SÓN ALTRUISTES: CAP D'ELLS COBRA. EL MISTERI ÉS QUE SENSE COBRAR OFICIALMENT VISQUIN COM REIS, PERÒ QUE LA SALA ENS HAGI COSTAT TRES VEGADES MÉS DEL QUE HAVIEN DIT. FALTEN MIL QUILOS. QUI SEL'S HA EMBUTXACAT?

Anònim ha dit...

La veritat es que hi han comentaris que fan pena. Els de Tots està clar que l'arbre no els deixa veure el bosch. Tenen l'arbre de l'Entesa davant i d'aquesta manera es molt difícil governar,una pena.
Crec que els pares de l'escola Bressol el que tindríem de fer es anar el dia 4 d'agost a la sortida d'ofici a xiular a l'equip de govern. Es aixó el que feien ells oi?.

Anònim ha dit...

Com es pot dir, com feien alguns que son de tots, que passar un concurs és res amanyat sense proves? El Gegant del Pi tenia suficient punts per guanyar un concurs o és que hi havia cap escola bressol que no ho pogués guanyar i no era només la dona d'en Famadas, que ja no hi té res a veure, em sembla, qui treballava allà. Eren tot un munt de persones. Però és que aquest Alfons no ha passat cap concurs! I això del treball de l'estiu, és que fa riure, si us plau. Arguments? Cap amb sentit. L'únic que us molesta és que no teniu arguments per defensar el que feu vosaltres. Per cert, si acuseu de lladres a algú (que viuen com reis, deus ser molt miserable perquè que jo sàpiga només alguns guanyen sous elevats, els altres són treballadors normals) doneu la cara, perquè això és un delicte, acusar vull dir, sense proves. Dir que roben diners, és molt bèstia. Jo la veritat és que penso que no val la pena respondre-us.

Aleidis Vila Rodríguez, és a dir A.V.R ha dit...

M’he vist temptada a contestar ja que se m’acusa directament de ... treballar molt? Si he estat més de 8 vegades contractada per l’ajuntament de la mateixa manera i per la mateixa raó que ho he estat també unes 8 a correus, per... treballadora?
Si parlo de correus perquè trobo interessant relacionar-ho amb la feina de repartidora de propaganda,no?Bàsicament perquè a part d’incompetent, també tinc molta memòria i em conec tots els carres d’aquest poble, però és clar, les feines de correus no surten pel google, no? Je,je
Referent al que molesta dels meus nombrosos contractes , sento molt que algú li pugui ofendre que jo, com molt altres joves hagi patit la temporalitat de contractes, no només a l’ajuntament sinó en tots els molt altres treballs que he tingut per poder-me permetre estudiar i així obtenir el títol de Tècnica superior en Integració Social , completament vàlid pel contracte que tinc actualment, dinamitzadora, i al qual s’adequa el seu corresponent sou de categoria C.
Explico tot això perquè percebo que no se sap o no se’m coneix, i no voldria ser jo la que condemnés a algú a especular amb informació errònia o a retractar-se de parlar sense saber.
Encara no sé que he fet per obtenir aquestes paraules de guerra, però jo no m’haig d’amagar de res, per això he volgut destapar les meves pròpies sigles, ja que sinó, de l’altre manera semblava que m’estava veient com l’acusada en la crònica d’un diari.
I reitero: de que m’haig d’amagar jo? De treballar molt? De pagar-me els estudis? De guanyar-me la confiança de la gent que em contracte? De ser responsable i treballadora? De si se m’acaba un contracte agafar-ne un altre i no passar-me el dia panxa enlaire? No, crec que no i agrairia la mateixa transparència amb mi.
A l’hora aprofito per dir, que tot i que em sembla bé que hi hagi fòrums i d’altres mitjans d’expressió perquè la gent es desfogui del que vulgui, que tothom, no només el que ha parlat malament de mi, agafi consciència i mesura alhora de dir noms i coses sobre aquests, que són persones i tenen sentiments, en el millor dels casos, i que no tothom posa per davant de la convivència, la política.
Ho dic per amor a la ètica, a la pedagogia i al intentar ser feliç.
Aquesta és la primera i la última vegada que escric aquí, ja que per principis aquests “pim-pams” de retrets nom m’agraden gens, per tant si algú em vol contestar, o fins i tot conèixer-me per parlar de mi amb criteri agrairia tingués el valor de dir-m’ho a la cara, no m’he menjat a ningú, de moment.

Anònim ha dit...

Ja hi som, senyors de TOTS,ecara estem amb aquestes? defensant la feina d'un any criticant l'Entesa?
i no sou dignes d'explicar la feina feta, em semble que ja es hora de cambiar de rumb" que se us veu el llautor "i dexeu-vos de demagogies. sigueu valents i treballeu per el poble, semble que no recordeu que us varem botar per fer feina i gobernar amb criteris

Anònim ha dit...

ARA ES PREOCUPEN PER SI TREBALLA AQUESTA O L'ALTRE....QUE SI A LA vELCRO S'ESTA FENT UN GRAN ESTUDI, QUE EL CASAL DE JOVES ES PER JOVENT AMB VALENTIA? CORTJADORS? AMB GANES DE VIURE?, AMB VALORS? SRA MIRIAM I SR UREÑA QUE ABANS HI ANAVEN MALEANTES AL CASAL?? NO US ADONEU QUE ESTEU CONFONENT ALS CIUTADANS? AMB AQUESTS ESCRITS POCS CLARS I AMB MOLTA MALA LLET, AIXÓ NO ES FER POLITICA NI TREBALLAR PER UN POBLE COM TANT PRESUMIEU EN LA VOSTRA CAMPANYA. SRS ANEU AMB CONPTE, ES RECULL EL QUE ES SEMBRE, TARD O D'HORA.....

Anònim ha dit...

ARA ES PREOCUPEN PER SI TREBALLA AQUESTA O L'ALTRE....QUE SI A LA vELCRO S'ESTA FENT UN GRAN ESTUDI, QUE EL CASAL DE JOVES ES PER JOVENT AMB VALENTIA? CORTJADORS? AMB GANES DE VIURE?, AMB VALORS? SRA MIRIAM I SR UREÑA QUE ABANS HI ANAVEN MALEANTES AL CASAL?? NO US ADONEU QUE ESTEU CONFONENT ALS CIUTADANS? AMB AQUESTS ESCRITS POCS CLARS I AMB MOLTA MALA LLET, AIXÓ NO ES FER POLITICA NI TREBALLAR PER UN POBLE COM TANT PRESUMIEU EN LA VOSTRA CAMPANYA. SRS ANEU AMB CONPTE, ES RECULL EL QUE ES SEMBRE, TARD O D'HORA.....

Anònim ha dit...

Algú entès en lleis ens pot dir si un ajuntament, en nom del Sant Diner, pot obligar a les seves tècnics qualificades i amb titulacions diverses ( excepte la de brigada) d'un ajuntament a decorar places i carrers per la festa major, a altes hores de la nit, enfilant-les a una grua o tensant unes robes?

L'Entesa podia tenir problemes de comunicació però no d'abús del personal. Al contrari, pel que es veu, va crear un bon equip de tècnics en tots els rams, ben preparats i amb il·lusió, cosa que els politics actuals, si segueixen així, enclats en el kumbaisme més carrincló, es carregaran en quatre mesos més i definitivament.
Doncs, pel qui no ho sàpiga, avui dia per a una bona gestió,amb visió de futur, un polític necessita d'un bon tècnic per a fer realitat allò que havia promès en campanya, quan estava fora de la realitat, o sigui, quan teoritzava.

Senyors del govern: que els temps estan canviant!!!
I que ja no ens creiem cap dels sermons que ens engalteu("pels seus fets els coneixereu")

Que se us veu el llautó...que us ho esteu carregant tot, (excepte les pubilles, amb tot el meus respectes!). En nom de què? En benefici de qui?

Anònim ha dit...

Tan cullunuda és la feina dels monitors de l'entesa a la Velcro que quan van els convidats als programes de ràdio, troben els joves fumant porros tirats per les escales.
Les males llengües diuen que també els monitors en fumen.
Amb aquesta permisivitat no es pot fer creïble una tasca educativa.

Anònim ha dit...

Aleidis, guapa, que t'hem vista colocadeta anant a treballar. Si curresis una mica be t'agafarien fixa.

Anònim ha dit...

Aquestes afirmacions que fas, si més no, no està gens bé fer-les amagant-te en l'anonimat.

Anònim ha dit...

Aviam, això no és un blog promogut per una persona anònima?
No és ella (o ell) qui vol jugar a aquest joc?
Doncs amb aquestes regles, aquest resultat.

Anònim ha dit...

Discrepar amb contundència, demananar la dimissió o el cessament d'algú perquè creus que no fa el que ha de fer, són punts de vista que si es signen o no, no té tanta importància. Però publicar amb noms i senyals que una treballadora de l'ajuntament anava colocada mentre anava a treballar, és molt lleig.

Anònim ha dit...

L'Alfons el magnànim amb els seus trenta i pico mil euros compra cola per tot el govern... així podran veure can Doro, la Sala, la Velcro, el Cullell i tota la resta acabat i ben acabat! Quins governs que ens han tocat sempre a Argentona! Des d'en Gallifa que no tenim cap mena de sort!

Anònim ha dit...

Aquest l'Alfons te algun títol universitari?

Anònim ha dit...

Diuen que en Mendossssa a anat de jutge a les olimpiades de pequin, a la secció de llançament de xorrades!

Anònim ha dit...

Los vagos pueden ser jueces?

Anònim ha dit...

Algunos hay.

Anònim ha dit...

En Nieto aquests dies no opina... està mirant les olimpiades de la democràcia xinesa.

Anònim ha dit...

Que dorm en Nieto? Igual fa companyia al de la tele...

Anònim ha dit...

Com us passeu amb en Nieto, colla de pringats! Bufó! Ja se t'ha acabat la benzina?

Anònim ha dit...

Nieto, endevant!

Anònim ha dit...

Acabo de descubrir aquest blog i estic molt decepcionat amb tot el que he vist en aquest lloc. Tots aneu d'anònim i critiqueu sense saber ben bé de què parleu.
El meu nom és Jordi. Soc company de la Sofia i estic totalment indignat amb tot el que es diu d'ella. Qui diu que no té estudis?? Sabeu que va arribar a fer tercer de medicina? que es va quedar a mitja carrera? això és sense titulació? Ei, que està treballant d'auxiliar administrativa! que us penseu que necessita de titulació, un Master? en què? en polítiques de l'educació? M'agradaria saber quants departaments coneixes de tot catalunya, o potser t'ha prestat l'oracle que esmentaves en un altre comentari? Et convido a que donis la cara i que vinguis a l'ajuntament. Vinguis al nostre departament i comprovis amb els teus propis ulls que això no passa.
Sabrias que si es perd alguna es alíena a ella, perquè ella les passa als tècnics i regidors, i algunes ja no tornen a les seves mans. Agafa el teu oracle i esbrina qui se les ha quedat.

També vull aprofitar per fer un comentari breu sobre el cargol treu banya. La meva nena va a El bosquet on no estic content, no... contentíssim. No t'amagaré que quan vaig escoltar la primera vegada que potser gegant del pi perdria la concessió vaig suar molt. Després al saber que només era el Cargol, vaig respirar. Però em va saber greu pels altres pares. Molts d'ells els conec i estan molt disgustats amb el canvi. Però no estic per criticar, sió per fer-te entendre que els pares no miren això amb caire polític, no. Només vull dir, que els que som pares i tenim els nostres nens/es a les mans de monitores, aquests canvis ens preocupen, i, realment, ens importa ben poc, si van entrar per enchufe, o si van aquí o van allà... només volem portar als nostres fills a un lloc que estem ben segurs que hi estaran bé. Saps que vaig fer després de saber tot aquest enrenou? Mirar si abans que surti la meva filla del bosquet hi haurà una nova concessió. Crec que el tema va enfocat als pares i nens... no amb la política. Que a molts de nosaltres no ens importa tant com a tu, o, al menys, no tenim tanta ràbia ni ira guardada a dins.

si us plau, parleu amb respecte i educació.