dijous, 7 d’agost del 2008

PARLEM-NE,CIU?

No tant sols no es dediquen a governar sinó que a mes a mes publiquen panfletus ridículs que l'únic que fan es posar en evidència als qui han portat a Ciu a tenir els pitjors resultats de la seva història a Argentona.Dediquen els seus escrits a criticar als antics governants a falta d'èxits propis que explicar.Si llegiu el llistat de coses fetes, es per sortir corrents i fugir.La meitat de coses que descriuen, son herència de l'anterior govern i les seves pròpies son tant escases que donen pena.Si els paguem el sou,que no es poc, perquè facin només el que han fet mes val que fotin el camp i deixin a gent més preparada a carrec del poble.
Uns dirigents que han portat a CIU al desastre electoral, ara resulta que son els qui ens governen, quan no han estat capaços ni de governar al seu partit.Diuen que l'anterior govern no escoltava al poble.Doncs suposo que ells s'aplicaran els mateixos principis quan la gran majoria d'Argentonins demana a crits que abandonin el govern i deixin en minoria a tots per argentona.Però es clar, que amb el Sr Armengol ben assegut a la poltrona i "dirigint a les ciutats de la ceràmica (pobre associació), els sigui dificil criticar obertament als seus socis tot i que en privat sembla ser que en diuen pestes.
Si tant obedients son als mndats del poble facin el que el poble els demana i deixin el govern.Llavors potser podran recuperar un mínim de credibilitat perquè ara no en tenen gens.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

Què desesperats que aneu per tornar al poder!
Us sona la paraula eleccions democràtiques?
Si ja no us queda cap altre alternativa, vosaltres sabreu per què.

Anònim ha dit...

quan s'accedeix al govern amb mentides i males arts aixó no es democracia te altre noms

Anònim ha dit...

Mare de deu!!!! Com estant de encabronadament cremats i resentits aquets entesics; juassssssssssssssssssssss!!!!!!!

Anònim ha dit...

"la gran majoria d'Argentonins demana a crits que abandonin el govern"

"Si tant obedients son als mndats del poble facin el que el poble els demana i deixin el govern"

¿De dónde sacas estas conclusones? ¿Le has preguntado a tus vecinas de escalera? o... ¿tienes poderes extrasensoriales para saber lo que quiere la mayoría? ¿no son las elecciones con los votos de cada cuidadano lo que reflejan el sentir del pueblo? ¿quién te ha dado la portavocía del sentir popular? ¿no estás abusando de las drogas y el alcohol?

Patianus

Anònim ha dit...

Només cal viure a Argentona.No calen drogues ,insults ni plataforemes per a convencer a la gent del que no era real.el descontent dela adversaris es pot considerar llogic però els dels que van votar a Tots per argentona es molt pitjor.es senten enganyats i avergonyits d'haver caigut al parany tan ben embolicat que els van vendre.Però com tu dius la democracia es aixi i fins i tot en els errors ms grans s'ha d'acceptar.Entre tots però podem desenmascarar el frau i en democracia fer-los fora.

Anònim ha dit...

"...els dels que van votar a Tots per argentona es molt pitjor.es senten enganyats i avergonyits..."

Otra que va de oráculo. ¿Pero cómo diantres sabes que los que votaron a Tots piensan como tú dices...? ¿También te dedicas a snifar Mistol? La gente que se convierte en portavoz ("los catalanes queremos..." "las mujeren necesitan..."...) dais pánico.

Patianus

Anònim ha dit...

Aqui el unico que esnifa eres tu Patianus
Vive s en Argentona?pues pregunta a la gente y te llevaras una sorpresa

Anònim ha dit...

JO NO SOLS VICS A ARGENTONA, HI HE NESCUT FA 50 ANYS I ELS ANYS 60 QUANT EREM UNS 4000 HABITANTS SI VIVIA MOLT BÉ!!!! ELS DE L'ENTESA SON PROGRES VINGUTS DE FORA QUE SOLS VOLEN PODER I COM QUE ARA NO EN RASCAN DONCS RABIEN!!!!! FOTEU EL CAMP DEL POBLE I DEIXEU ALS D'ARGENTONA DE TOTA LA VIDA QUE FEM UN POBLE MILLOR!!!!!!!

Anònim ha dit...

eLS TRES PRIMERS DE TOTS SON D'ARGENTONA, DOS DELS TRES PRIMERS DE L'ENTESA SON ALOCTONS BEN ACOMODATS QUE HAN VINGUT A VIURE A ARGENTONA A TORRES DE CASA BONA.....!!!!!!! FOTEU EL CAMP

Anònim ha dit...

AMB DINOSAURES COM TU EL PROGRES D'ARGENTONA ESTARIA BEN FOTUT.AIXO ES DIU XENOFOBIA I NOMES DENOTA QUE INCULTURA

Anònim ha dit...

SI PROGRÉS ÉS ANOMIA MASIFICADA I ELITS AMB TORRES I FILIPINES COM ELS DE L'ENTESA, EM CAGO AMB EL PROGRÉS!!!!!! A ARGENTONA S'HA PERDUT IDENTITAT QUE NO VOL DIR DE GENT DE TOTA LA VIDA PERÒ SI UN CONEIXAMENT NO ELITISTE NI DE CASA DORMITORI, SINÓ DE FLUXES DE RELACIONS QUE FACI QUE HOM INTERCAMBII IDENTITATS MICRO PER CREAR DINAMIQUES COL.LECTIVES...PERÒ, A LA BURGUESIA BEN PENSANT I ALS ALOCTONS QUE HAN VINGUT A ARGENTONA COM A DORMITORI NI SABEM DE QUE PARLO!!!!!

Anònim ha dit...

SEMBLA QUE VISQUIS A LA LLUNA.DONAT UNA VOLTA PEL POBLE HOME I VEURAS QUE NO SAPS DE QUE PARLES

Anònim ha dit...

al pallús aquest que es creu molt llest i tota l'estona fa servir la paraula alocton que sàpgues que no existeix.Aquests autòctons que es creuen superiors.....mala gent

Anònim ha dit...

Els de l'Entesa us heu de resignar. Heu estat el trampolí d'en Soy. Ara ja no se'n recorda de vosaltres. En Soy ha fotut fora en Pinart de la Generalitat. Vosaltres ja no podeu mantenir el vostre nivell de vida sense apanyar concursos públics i sense les vostres trampes. La Merino no pot pagar la segona casa. Esteu ben fotuts per demanar pacte a CiU (la vostra odiada dreta) des d'un blog anònim! Us queden dos telediaris.

Anònim ha dit...

Aqui l'unic que pacte amb ciu es "tots contra argentona"
per interes del poble? o d'ells mateixos

Anònim ha dit...

tOTS AQUEST QUE DEFENSEN A TOTS PER ARGENTONA M'AGRADARIA SABER QUE DEFENSEN.NOMES ES QUEIXEN DEL QUE FEIA O DEIXAVA DE FER L'ENTESA I NO DEU SER PER QUE COM ELLS NO FAN RES NO TENEN RES QUE EXPLICAR

Anònim ha dit...

ESCOCIOS DE HUEVOS, CAPADAS DE CLITORIS...JUASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!

Anònim ha dit...

Es veritat que l'únic municipi que ha fet la seva aportació a l'asociacion española de la ceramica és Argentona? Que els altres no han pagat? I que alguns d'aquests no pensen pagar?

Anònim ha dit...

Bufó, perquè no ens fas una relació de la història electoral de CiU... Em sembla que van arribar a tenir 7 regidors!

Ara en tenen 4 (3 de CiU i 1 Ex a Tots)... Je je je...

Anònim ha dit...

I pel que fa a vots... encara més bèstia! En van arribar a tenir més de 2.000? I ara en tenen 800... Que passa, que els vots de CiU s'en van cap a Tots i cap al secador?

Anònim ha dit...

I no parlem d'Unió... a Argentona tenen la seu en un bar/granja molt coneguda... per la seva neteja... Diuen que la brutícia engreixa!

Anònim ha dit...

La Boba vigila els contenidors del final del Carrer Bellavista. Perquè ho fa?

Anònim ha dit...

Per pillar marranets que no reciclen; segur que a l'entesa ni ha algún!!!!!!

Anònim ha dit...

Ai com perdem la memòria!!!!
L'Entesa va iniciar la recollida porta a porta i va haver d'aguantar una manifestació en la que va acabar la gent tirant brossa a l'Ajuntament amb la presència de regidors com l'Armengol, la Boba, ect....

Anònim ha dit...

Hi ha diversos de la llista de Tots que mai els hem vist reciclar...
I curiosament n'hi ha molts de reciclats... Exregidors i militants del PSC, CiU, Esquerra, EUA...

Anònim ha dit...

Qui controla els contenidors de can Baladia? Ja reciclen?

Anònim ha dit...

Es veritat que aquests dies no va ràdio argentona? Bufó, pots endivinar perquè? Això abans no havia passat mai!

Anònim ha dit...

No va la radio! Cert! Que passa?

Anònim ha dit...

AVANS DE DIR TONTERIES, INFORMEU-VOS: EN CARBALLES ESTA A L'HOSPITAL AMB UNA FERIDURA DE LA QUE POTSER NO EN SORTIRA!!! PERÒ SOU TANT ESTUPIDS QUE TOT TE QUE SER UNA CONSPIRACIÓ!!!! SOU UNA MERDA DE TARATS, ENTESICS!!!!

Anònim ha dit...

Mai s'ha d'insultar, però com a mínim abans de fer-ho, fixa't bé del que es parla. Estant parlant de la ràdio, no hi té res veure el Sr. Carballes, a qui desitjo la millor de les recuperacions.
Estaria bé que retiressis això d'estúpids.
D'altra banda, no em veig en cor d'opinar sobre els comentaris anteriors degut a la quantitat de bajenades ques diuen, tant d'un costat com de l'altre

Anònim ha dit...

Com pot ser! En carballes també porta la ràdio? Anònim... ens encanta que volguessis posar-te amb el tema de la tele... però nosaltres parlàvem de la ràdio! A més, estaria bé que et netegessis la boca amb sabó, la tens plena de brutícia i et fa pudor!

Anònim ha dit...

Cada mes escolto el ple. Em sorpren que l'equip de govern sempre voti el mateix, tot i que aquesta gent s'havien omplert la boca que amb ells això no passaria. I encara es més sorprenen quan se que hi ha regidors que voten coses en les que no hi estan d'acord.

Anònim ha dit...

La mega regidora de sostenibilitat ha fet editar un ban contra els que no reciclen les deixalles. Serà que l'esmentada senyora li sap greu els anys i panys d'acumular residus als contenidors de davant de can Baladia sense cap ordre ni concert? Ja ho diuen a la Garrotxa, el que no vulguis per tu, qno ho vulguis per ningú! Apa, megaregidora! A part de portar el gosset a prendre la fresca, a reciclar!

Anònim ha dit...

I al de la camiseta del Che, deixa de defensar-los d'una vegada... que tu molt de lluitar pels ideals i l'idealista ja cobra 36.000 cuces a l'any per mitja jornada!

Anònim ha dit...

http://www.lacoctelera.com/theend/post/2007/01/14/no-pienso-reciclar-es-absurdo

NO PIENSO RECICLAR, ES ABSURDO

No me gusta reciclar, solo sirve para q unas pocas empresas hagan dinero con mi basura. Reciclar (así)? No, gracias!
Como parte de mi terapia me van dando responsabilidades, aunq ya me direis q coño de responsabilidad es "dejarte" tirar la basura. Pero no contento con eso, imposible, decidi q si cada basura debe ir a un contenedor diferente, q asi sea! Llene la cocina de cubos y bolsas para tirar las diferentes cosas: amarillo, verde, azul, organica, especiales, y otras. Aqui va el papel, aki los restos de comida, cristal, los sprays y demas a parte pq hay q ir a un ecopark... Llegue a meterles una bronca a mis padres de la hostia, me desmaye de tanto gritarles.
"PERO ES Q NO LO ENTENDEIS! NO VEIS Q SI NO LO TIRAMOS ASI EL MUNDO SE VA A LA MIERDA, HIJOS DE PUTA, COMO SE NOTA Q NO OS IMPORTA UN CARAJO VUESTRA PUTA PROLE!!! NO OS IMPORTO NADA YA LO SE, POR ESO PREFERIS CARGAROS EL MUNDO!!! DESGRACIADOS!!!" ETC. Todo pq habian tirado un bote de cristal a la basura general.
El golpe en la cabeza por la caida me ayudo a reflexionar...
Pq antes te pagaban los envases? Pq tirar el carton ahi si hay gente q saca dinero de recojerlo? Y lo mismo para el cristal, plomo, aluminio..? Recuerdo q en un ayuntamiento de las Baleares de la recojida selectiva puerta a puerta sacaban pasta y asi rebajaban los impuestos.
DE LA BASURA HACEN DINERO? Evidentemente!
Es decir, del trabajo de separar la basura, de tener q patear medio pueblo para encontrar un puto contenedor, de tener q cargar con un monton de envases q no kiero pero me hacen pagar... despues sacan dinero... Y YO NO VEO UN PUTO DURO!!
PQ COÑO TENGO Q SEPARAR YO LA BASURA?! PQ COÑO NO CONTRATAN GENTE PARA ESO SI ENCIMA SACAN PASTA DE LA MIERDA???!!! HIJOS DE PUTA! ME HACEN SENTIR MAL PQ NO RECICLO CDO LA VERDAD ES Q DE MI MALA CONCIENCIA HACEN NEGOCIO!!!
PUES Q SEPARE SU PUTA MADRE!!!

DESDE AKI LLAMO A LA HUELGA ANTI-RECICLAJE!! NO A ESTE TIPO DE RECICLAJE!!! ASI NO!!! Q CAMBIEN LA NORMATIVA PARA Q SEAN LAS EMPRESAS LAS Q TENGAN Q APECHUGAR CON LOS COSTES Q ME SUPONE A MI TENER Q RECICLAR!! Q SE JODAN!!!
A eso en economia se le llama externalizar costos. Yo creo un producto y resulta q el embalaje contamina, pero no asumo el coste de esa contaminacion, le traspaso ese coste al resto de la poblacion. Es decir, nos meten en la cabeza q el reciclaje es una cuestion de conciencia, un asunto personal, cdo en realidad no es mas q una forma de desentenderse, de reducir los costes de fabricacion. Pero claro, la administracion tampoco se quiere hacer cargo, en parte pq las leyes estan hechas a la medida de las empresas, en parte pq es mas barato individualizar la responsabilidad, asi si se contamina es culpa tuya, no de la fabricacion ni de la administracion por no poner los medios ni las leyes.

ME NIEGO A RECICLAR PQ ESTOY HARTO DE Q ME TOMEN EL PELO, Y DE Q MI MALA CONCIENCIA HAGAN NEGOCIO.
DESDE AKI LLAMO A LA HUELGA, TIRADLO TODO AL CONTENEDOR DE BASURA GENERAL. CDO VEAN Q LOS DEMAS CONTENEDORES SE KEDAN VACIOS PERO ESTE SE LLENA A PETAR... REACCIONARAN.
La primera reaccion sera una llamada a nuestras conciencias, pero no caigais en la trampa, aguantad hasta q por cojones hagan algo util PARA NOSOTROS.

PQ COÑO HACE AÑOS OBLIGABAN A LOS HIPER/SUPERMERCADORS A DAR BOLSAS DEGRADABLES Y AHORA SON RECICLABLES? Y DA LA CASUALIDAD Q AHORA SE SEPARA LA PARTE ORGANICA Y NOS DICEN Q HAY Q COMPRAR BOLSAS DEGRADABLES.
EL NEGOCIO DEL RECICLAJE

HUELGA DE RECICLAJE!

Reciclad hermanos, reciclad como marranos!!

Anònim ha dit...

Por cierto, ¿registrar las bolsas de basura es legal? Abriendo una bolsa de basura se puede saber qué enfermedades tiene el propietario (por los envases de medicamentos), sus movimientos bancarios, etc, etc, etc. Y eso pertenece a la intimidad de las personas. ¿Alguien sabe si es legal? Porque ya me dirán cómo van a saber si yo reciclo si no abren mi bolsa de basura y encuentran dentro, además de mi basura sin reciclar, un recibo de telefónica....

Recicleje, a mi costa, no.

Anònim ha dit...

Ei! Si la regidora està tot lo dia a les arees d'emergencia, no m'estranya que vagi tan atabalada i que no dongui l'abast amb la resta de temes de medi ambient. Per cert, megaregidora, perque no poses el mateix interes en les multiples activitats il.legals que en registrar la brossa. O serà que l'amo no et deixa?

Anònim ha dit...

Armengol, els de CiU demanem el teu relleu.
Des de que governes el nostre vaixell l'has convertit en barcassa plena de forats. Fa anys treiem 1800 vots. Ara només 900. I a les próximes, sense en Casabella, no treuren més vots que en Rosa.
Armengol, jubilat del tot i dedicat als teus nets, que tots (i no Tots) i sortirem guanyant!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. CDC no necessita un cagaduptes com a cap de colla.
Que no teniu gent més bona per fer la llista?
En Casabella aguanta la bandera, els altres 2 fan pena. Ferran i Miquel, deixeu pas a les dues noies de la llista que de ben segur ho faran molt millor que vosaltres.
Argentona és mereix molt més que un home de barra de bar i un president de l'associació de ceremistes espanyols que no es creuen ni els que convideu a dinar per la festa major.

Anònim ha dit...

Proximes eleccions municipals, CiU 1 regidor...

Anònim ha dit...

ES veritat que l'Armengol es va gastar 4000 euros dels argentonins per afartar als de l'asociacion española de la ceramica? Armengol, perquè serveix malgastar els diners així? Que en treurem els argentonins d'aquestes despeses suntuoses? Bufó, perquè no publiques la factura?

Anònim ha dit...

Armengol, es veritat que en aquest dinar hi havia les parelles dels regidors? Aquesta despesa també la va pagar el poble?

Anònim ha dit...

Estic molt sorprès amb tot el que es diu aquí. em sap greu que hi hagi persones que tinguin la valentia d'insultar a la gent per aquest mètode.
Jo no sóc ni de l'entesa ni de tots ni de res de res... sóc un vilatà que sap mai a qui votar. Però si ben és cert, hi veig moltíssimies irregularitats en aquest govern, que si que és cert que s'haria de fer alguna cosa.
- És veritat que no son transparents. I això no té la culpa ni l'anterior govern ni el futur ni la TDT. Si us adoneu, no donen explicacions del perquè pugen les taxes, perquè han demanat mès crèdit... no sabem res de res.
- Quan escolto al Regidor d'hisenda no li entenc res... algú sap què diu?
- algú comentava que ràdio argentona no funcionava... clar, si han eliminat places de la ràdio!! si, ens hem quedat amb dos gats a la ràdio, i si es posen malalts, doncs res, adéu ràdio...
- Encara no tenen pressupostos per a l'any 2009, però sí que pugen taxes i que tenim una revisió de cadastre que ens pujaran a alguns els deutes cap a l'ajuntament.
- CIU no sé que fan aguantant tot això.. pel que fa a ells, sembla que estant perdent més vots que els mateixos de TOTS....
- Per cert, la brossa una vegada està tirada a dintre del contenidor, que sapigueu que ja és propietat de l'ajuntament. Que no us poden multar perquè aquesta brossa no se sap si pertany a vosaltres. Que si hi ha una carta vostre o el que sigui, qui diu que aquesta regidora no l'ha col.locat a propòsit... consultat això amb una bona advocada, res no poden fer amb això. En un judici sortirien perdent. A més, quin prestigi pot tenir una persona que repassa la teva brossa.

Ho veieu, tot això són coses que passsen i no cal insultar ni a uns ni a altres. Però les coses s'han d'acceptar tal i com venen, ens agradi o no.

A aquest noi que se'n riu de la gent perquè fan comentaris sobre el que diu la gent en general, és veritat.. suposo que et deus sentir molt ferit, però aquestes coses passen. És normal que parlis amb moltes persones i tots et vinguin a queixar. No cal ser un oracle ni res d'això i molt menys insultar d'aquesta manera.

L'única cosa que us diria, és que vigileu bé a qui voteu perquè després no us empenediu.